Sådan fungerer Prik Nu

Overordnet:

​Indkøbsforeningen er ejet 100% af brugerne, og vi er selskabsmæssigt registret som et A/S. For at blive en del af foreningen, skal du købe minimum 2 aktier á 500,00 kr. Købet er at betragte som indmeldelsesgebyr, og du bliver således en del af ejerskabet med mulighed for direkte indflydelse på valg af nye leverandører, arrangementer og selvfølgelig mulighed for at være en del af Prik nu`s bestyrelse. 

Valg foretages på den årlige generalforsamling, som i øvrigt altid afsluttes med en god frokost for de fremmødte.

Aktierne er ikke omsættelige værdipapirer. Du kan overdrage dem til eventuel ny virksomhedsejer eller give dem til bage til Prik nu.

Når du bestiller varer første gang, skal du gøre leverandøren opmærksom på, at du er ”prik nu” kunde, og du vil se rabatten direkte fratrukket din faktura. Du kan altid kontakte os direkte pr. telefon eller mail for besøg og vejledning i brug af aftalerne.

Bonus

Derudover forhandler Prik nu en bonusaftale med hver enkelt leverandør. Bonusbeløbene indbetales i første omgang direkte til Prik nu fra leverandøren, og når de faste omkostninger til administration og gage er betalt, udbetales resten til aktionærerne 2 gange årligt.

Loyalitetsbonus

Afhængig af din indkøbsvolumen kan du også opnå udbetaling af en loyalitetsbonus, hos visse af vores leverandører. Den udbetales med 95% til de aktionærer, der har købt gennem samme leverandør hele året. Bonus udbetales 1 gang årligt.

Kontakt os

Følg vores Facebook gruppe for medlemmerne og hold dig opdateret

checked  Ejes 100% af brugerne

checked  I fællesskab er vi stærke

checked  Bedste Leverandøraftaler

Kontaktoplysninger

A/S Professionelt Indkøb NU

Reventlowsgade 14, 1651 København V

Tlf.: 23 61 91 64

Tlf.: 33 55 77 32 

E-mail: lw@priknu.com